Nu finns en ideell förening ”Älvsjöpoddens vänner” till stöd av Älvsjöpodden! Alla privatpersoner, oavsett var ni bor, är välkomna att vara med!

Syftet med föreningen är att stödja Älvsjöpodden, både ekonomiskt och i andra former. Föreningen ska kunna beställa program av Älvsjöpodden när sponsring saknas eller inte är tillräcklig. Föreningen ska också hjälpa Älvsjöpodden att sprida information om poddens program och komma med tips och förslag på programinnehåll.

Varför ska du gå med?

Genom ditt medlemskap kan Älvsjöpodden fortsätta sin verksamhet och utvecklas!

Vad får du som medlem?

Du får inbjudan till årsmöte och medlemsträff. Du kan själv engagera dig mer eller mindre i Älvsjöpoddens innehåll och verksamhet, beroende på din tid och intresse.

I Älvsjöpoddens vänner får alla medlemmar vara med som vill höra lite mer om poddens innehåll, planering och aktiviteter.

Här kan du gå med i föreningen, fyll i formuläret nedan! När du betalat medlemsavgiften börjar ditt medlemskap gälla i ett år! Varmt välkommen!

Har du fler frågor om föreningen ”Älvsjöpoddens vänner”? Hör gärna av dig till ordförande Jonas Arnell-Szurkos på jonar242@gmail.com om du undrar över något!

Om du driver ett företag som vill stödja Älvsjöpodden?

Föreningen är till för privatpersoner. Men det finns flera alternativ även för dig som företagare att stödja Älvsjöpodden!

Du kan vara ”Älvsjöpoddens vänföretag”, för 300 kronor/år. Då får du lägga upp din logga på en vänföretag-sida på Älvsjöpoddens webbsida.

Du kan välja ett lite större stödpaket ”Älvsjöpoddens-vänföretag plus” också: för 500 kronor/år får du ha logga på Älvsjöpoddens webbsida, och får även ditt företagsnamn uppläst i varje avsnitt av Älvsjöpodden! Under året du är vänföretag får du också 10 procents rabatt på Älvsjöpoddens tre olika sponsorpaket.

Om du vill ha mer information om Älvsjöpoddens tre sponsorpaket: ”huvudsponsor”, ”sponsrat avsnitt” eller ”radioreklam”, får du gärna kontakta eniko@alvsjopodden.se