Den lilla röda stugan i Älvsjöskogen är många nyfikna på. När byggdes den och varför står den och förfaller? I veckan har jag försökt ge mig ut på jakt efter dessa svar. Älvsjöbon och lokalpolitikern Evy Kjellberg, som leder samordningsgruppen för stugans bevarande, gästade Älvsjöpoddens studio idag och berättade allt hon vet om det lilla huset.

Jag kommer att skriva en sammanfattning av samtalet här så småningom, för er som hellre läser än lyssnar. Men fram tills dess, här kommer avsnittet om Röda stugan. Och både gamla och nya bilder som Evy hade med sig och visade.

God lyssning och en riktigt fin och solig helg!

PS. Vill du komma i kontakt med Evy angående Röda stugan, når du henne på evy.kjellberg@gmail.com

Mig, Enikö, når du på eniko@alvsjopodden.se

alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

En tanke på “Röda stugan – ett litet mysterium”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *