Älvsjöpodden önskar God Jul med ett en timme långt fullspäckat musikprogram. Ni får träffa Långbro Carol Singers, Älvsjös egen lilla corona-kör. Inspelningen av sångerna är från ett uppträdande utanför Herrängens gård den 13 december. Intervjuerna är inspelade vid olika tillfällen, men alla sju personer i kören är med: Kajsa Boström, Annica Svensson, Terés Salmi, Enikö Arnell-Szurkos, Rebecka Simmingsköld, Emma Wiesner och Sara Norrgård (turordning efter bild nedan).

Det är ett rätt personligt Älvsjöpoddsavsnitt, där vi får höra bland annat att en av körmedlemmarna har varit med i ”Sikta mot stjärnorna” två gånger(!), att initiativtagaren plötsligt fick hoppa av och bli EU-parlamentariker, och där jag, Älvsjöpoddens programledare, som också är med i kören, berättar om min nyligen genomförda hjärtoperation. Bland så mycket annat.

Det här är ett program som tål att lyssnas på i små stycken också. De första 45 minuterna består av intervjuer med de sju körmedlemmarna en efter en (jo, jag intervjuar mig själv också :)) Efter det kommer en sista kvart med bara musik – inspelningen från Herrängens gård.

Vill ni se hinna oss live?
Långbro Carol Singers kommer stå på Älvsjö torg kl 13.00-13.45 och utanför Fru Marias bak, på gräsplätten kl 14.45-15.30, på lördag den 19 december.

Här kommer ni till Älvsjöpoddens nya Patreon-sida (klicka). Kul bonus och förmåner utlovas till dem som stöttar Älvsjöpodden genom att bli månadsgivare/prenumeranter. Säkra Älvsjöpoddens framtid – de 20 första att gå med i ”klubben” får en särskild julgåva från Älvsjöpodden! <3

Tack för det här året alla lyssnare, och ha en riktigt GOD JUL!

alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *