Nu går vi ”all in” på återbruks- och second hand-trenden och träffar en riktig expert på området: Malin Jensen, inredare, återbrukare och Älvsjöbo, så klart! Vi får också ta del av hennes bästa second hand-tips i området, samt höra om hennes bästa ”hemma-hacks”, alltså saker du kan göra själv för att slänga mindre och återbruka mer.

Malin Jensen berättar om varför hon började med återbruk, och hur det både handlar om en trend, men också om något ”livsviktigt” i dagens klimatsituation. Hör också om hennes nya varumärke Kind Of och idéer för framtiden – kanske blir det en ”lagnings-aw” och en ”klädbytarcirkel” också verklighet i Älvsjö snart?

I slutet av avsnittet bjuder Jonas historiehörna på ett liten återblick på Älvsjös historiska sopor. Missa inte det heller!

Nej, nu får ni inte veta mer i förväg – in och lyssna!

Första studiogästen i nyfixade källarstudion – det är precis så mysigt som det ser ut, tyger på väggarna, dukar och heltäckningsmatta för bästa ljudet!

Lite-lite störda blev vi av Älvsjöpoddens lilla valp, Hedi, en 12-veckor gammal Irish softcoated wheaten terrier.
alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *