Äntligen är höstterminen och vardagen här igen – vilket innebär nya avsnitt med Älvjöpodden! Varmt välkomna tillbaka!

Vi besöker biodlaren Hannah Börjesson på Vivelvägen för ett avsnitt om just biodling och honungsproduktion lokalt här i Älvsjö. Det finns ju flera biodlare i området och ännu fler vackra trädgårdar med massa blommor att samla nektar från.

Även Jonas håller sig till ämnet biodling i sin historiehörna i slutet av avsnittet – missa inte att lyssna på det om bland annat Huddinge och Älvsjös bi-kung 🙂 Biodlarföreningen som Jonas berättar om når du genom att klicka här!

En spännande höst är framför oss med massa intressanta avsnitt, bland annat kommer retorikexperten Elaine Eksvärd och ekonomiprofessor Micael Dahlén gästa podden, för att bara nämna några roliga gäster på väg in. Sedan blir det självklart program om lokala företeelser och ämnen också – Herrängens gård och historia står på tur, bland mycket annat.

Så här i början av hösten behöver också Älvsjöpodden fundera på finansiering och efterlyser därför sponsorer och samarbetspartners! Vill du vara med och stödja podden på något sätt, hör av dig till eniko.arnell.sz@gmail.com eller ring på 0702-251919!

Älvsjöpodden är en fristående podd som hittills helt har gjorts på ideell basis, men behöver stöd för att kunna rulla vidare och utvecklas på sikt! Vill du som privatperson vara med och stödja podden, varmt välkommen att gå med i stödföreningen Älvsjöpoddens vänner genom att swisha 100 kr till 0702-251919 – skriv ”Älvsjöpoddens vänner” i meddelanderaden. Gå även in här (klicka) och ange dina uppgifter så kan vi hålla kontakt framöver! Vill du inte vara med i någon förening går det förstås bra att swisha valfri summa ändå – skriva bara ”Älvsjöpodden” i ämnesraden då.

Stort tack för ditt stöd! Och välkommen tillbaks alla lyssnare och läsare – nu kör vi!! <3

PS. Hannah Börjesson kan du nå på Facebook eller Instagram – länk här: https://www.instagram.com/hannah.och.alla.hennes.bin/

Ramarna lyfts ut ur skattlådan för att snart tas in i slungrummet.
Ramarna slungas – Hannah kikar om ramen är ordentligt tömd på honung.
I köket häller Hannah upp den nyslungade honungen i burkar.
alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *