Möt Maria Bervander, som äger och driver Fru Marias Bak i Långbro, i ett nära och trevligt samtal. Mycket skratt blev det och en hel del avslöjanden också, för oss som inte kände Maria sedan tidigare. För är hon verkligen ”fru” Maria? Lyssna får ni höra 🙂

Efter vår Fru Maria av idag får vi också möta den historiska fru Maria Näf, Johan Skyttes fru, som levde i början på 1600-talet. Henne berättar Jonas om i sin historiehörna, missa inte det.

Avsnittet innehåller också en liten ”lägeskoll” om Älvsjöpodden, tre månader efter start. Vill passa på att även här säga tack till alla lyssnare för all kontakt, allt stöd och respons! Så kul att så många är med mig på den här resan!

God lyssning och ha en skön fredag och helg! <3

alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *