Intervallträning i Älvsjöskogen, hur svårt kan det vara? Jo, faktiskt riktigt jobbigt stundtals, men också väldigt roligt! Även för en rätt otränad Älvsjöpoddare. Och det som Kristoffer Örstadius, initiativtagare till träningen, sa och som också framkommer på Älvsjö löpargrupps facebooksida, det stämmer: alla kan faktiskt vara med!

På bilden ser ni Kristoffer längst fram med det härliga löpargänget bakom, och med Ävsjöpoddens nöjda (och supertrötta) programledare längst till höger. På somrarna är det här gänget mycket större, uppåt 50-60 personer har de varit vid några pass!

Kristoffer Örstadius, som har dragit igång dessa träningar på måndagskvällar kl 19 i Älvsjöskogen, var gäst i Älvsjöpoddens studio i måndags, direkt efter intervallpasset. Häftigt att man kan vara så pigg efter träning som vi faktiskt var klockan 21-22 på kvällen, men man blir ju lite taggad av att podda också 🙂

Det blev ett långt samtal, lite mindre om löpning och lite mer om journalistik – så lyssnarna bjuds därför på hela två avsnitt med Kristoffer Örstadius som gäst.

Det här första, lite kortare avsnittet, handlar om varför han har dragit igång löpningen i Älvsjöskogen, lite om vem han är, och varför intervaller är så roligt sätt att träna på. I nästa avsnitt får ni höra mer om Kristoffer Örstadius i rollen som prisbelönt grävande journalist på Dagens Nyheter. Det blir minst lika spännande, jag lovar!

Lyssna gärna, oavsett om du är Älvsjöbo eller ej, det här avsnittet kan ju bidra med ett roligt upplägg på träning oavsett var du bor! Du hittar avsnittet här nedan, eller där du brukar hitta dina poddar, till exempel Spotify eller Podcaster. Vi hörs!

Här kommer du direkt till Älvsjö löpargrupps facebooksida!

alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *