release 1

Idag, söndagen den 16 februari, invigdes Älvsjöpodden med en liten releasefest här på Långbrodalsvägen 27. Väldigt trevligt och roligt att så många engagerade Älvsjöbor ville titta förbi!

Jag var ju bara tvungen att visa min lilla provisoriska studio i vardagsrummet för alla, och fick också det stora nöjet att spela in flera av mina gäster. Så här många Älvsjöbor kommer ni nog aldrig mer höra i ett och samma poddavsnitt – men här kommer nu ett litet intervjumaraton: ”speed-dating” med tolv personer, som berättar kort om sig själva och om vad de vill höra i framtida avsnitt av Älvsjöpodden.

Vi pratade gamla hus, hur staden namnger gator, om det byggs för mycket, om lokal sammanhållning och företagande. Vi passade faktiskt också på att starta ett litet lokalt nätverk för småföretag. Mer info om det kommer snart här på bloggen och i podden!

Så roligt att ni ville komma och fira med mig! Och ni som inte var här, om ni lyssnar på det här extra-avsnittet nedan får ni lära känna följande Älvsjöbor litegrann (och sist men inte minst en vän, som jag dessvärre missade att presentera med namn, som bor i Mälarhöjden, men berättar intressanta saker om Långbro värdshus: Sandra Nord)

 1. Niklas Rudemo
 2. Alexander Hagman
 3. Jan Forslund
 4. Sanna Hagman
 5. Annika Rudemo
 6. Anita Lundin
 7. Katrin Klasa
 8. Mia Fossengen
 9. Brita Näslund
 10. Susanne Olsson
 11. Sarah Balster
 12. Sandra Nord

Stort tack för idag! Ses och hörs snart igen <3 Om du har Spotify, kan du klicka här för att lyssna på avsnittet om releasefesten! https://open.spotify.com/episode/3TW66B5K4fBhOprEr4O4ap?si=zJEl54pGStCg1IcOrW-ZuQ

alvsjopodden
eniko.arnell.sz@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *